Over ons

Super Food B.V. bestaat uit foodservicebedrijven in Nederland die gespecialiseerd is in Poolse producten met een totaalpakket van food, aan food gerelateerde non food producten en diensten die actief zijn in de groothandelsmarkt voor de etende en drinkende mens.

In Nederland zijn wij een jong en fris bedrijf, wij zijn begonnen in 2019. Super Food B.V. is als groothandel gespecialiseerd in het inkopen en verkopen van Poolse producten. Wij richten ons met een landelijk netwerk van Super Food B.V. op Poolse supermarkten, zelfbedieningsgroothandels en op grootverbruikers, bedrijfsrestaurants, het midden- en kleinbedrijf, kleinschalige retailbedrijven en de institutionele markt. De kracht van Super Food B.V. is het constant innovatieveren met de markt en tijd waarin wij leven.

Wij leveren aan alle Poolse supermarkten in Nederland. Strategie van Super Food B.V. is alle supermarkten voorzien van etenswaren voor de juiste prijs. Wij willen dat alle Poolse supermarkten in Nederland samen met ons meegroeien. Super Food B.V. heeft belang bij lange termijn relaties met al onze klanten.
over-ons-1over-ons-2
Logo superfood bv
© Copyright 2024 - Super food bv - All Rights Reserved
Powered by 
ESEO
envelopephone-handsetmap-markerchevron-down
nl_NLNL
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram